Feestmarkt met live muziek, oliebollen, cake, kinder entertainment en natuurlijk veel 2de handspullen rondom prachtig groene binnenplaats in het voormalige klooster van Langeweg. Dit alles wordt feestelijk omlijst door twee live bands. Hopelijk zien we vele van jullie zaterdag aan de Kloosterlaan 6 in Langeweg van 13 tot 16uur.
Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » 24 september Feestmarkt Emmaus Langeweg

24 september Feestmarkt Emmaus Langeweg

Feestmarkt met muziek van fanfare Veredelt bij Emmaus Langeweg

Zaterdag 24 september is het weer tijd voor de jaarlijkse Feestmarkt.
Tijdens deze feestmarkt kan er uiteraard naar hartenlust geshopt worden tussen de vele tweedehands spullen. Maar ook is er tijdens deze jaarlijkse feestmarkt genoeg lekker te koop, bijvoorbeeld onze welbekende oliebollen, terug van weggeweest!
Ook aan kinderen is gedacht want ook de kleintjes hoeven zich geen moment te vervelen. Zij kunnen knutselen en springen op onze mooie kloostertuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.